Caravan informatie

Stam caravans

Een nieuwe caravan die bij u past

Bij Stam Caravans vindt u de nieuwste Hobby en Knaus caravans. Van beide merken bieden wij een gevarieerd aanbod. Ook voor tweedehands Hobby en Knaus zit u goed bij Stam Caravans. Kom vrijblijvend langs en ervaar alle aspecten in het echt. Zo vindt u de caravan die bij u past. Natuurlijk kunt u bij Stam Caravans ook uw huidige caravan inruilen.

 

Kom naar onze showroom

Hobby caravans: compleet en smaakvol

Hobby is al meer dan veertig jaar het meest complete en trendy caravanmerk. Wilt u optimaal genieten tegen een aantrekkelijke prijs? Dan kiest u voor Hobby. Compleet, praktisch en comfortabel. Alle Hobby caravans kennen een smaakvolle inrichting met aandacht voor smaakvolle details en verlichting. Kenmerkend voor Hobby caravans in het all-inclusive concept: een hoog uitrustingsniveau. Geen optelsom van dure accessoires.

De modellen die wij bieden zijn onder andere: Hobby Ontour, Hobby De Luxe, Hobby Excellent, Hobby Prestige en Hobby Premium.

Stam Caravans

KNAUS caravans: hoge kwaliteit

KNAUS laat al meer dan 50 jaar vakantiedromen uitkomen. Dit populaire merk kent een hoge kwaliteitsstandaard voor alle modellen. De indelingen zijn altijd goed doordacht, compact en comfortabel. Zonder een stukje huiselijkheid uit het oog te verliezen. Smaakvolle zitgroepen, gebruiks- en onderhoudsvriendelijke keukeninrichting, aan alles is gedacht bij Knaus Caravans.

De modellen die wij bieden zijn onder andere: Knaus Sport, Knaus Südwind, Knaus Sudwind Exclusive, Knaus Deseo, Knaus Lifestyle

Bekijk alle KNAUS caravans

Groot aanbod nieuw en tweedehands

Naast deze twee populaire caravanmerken bieden wij een ruim en wisselend aanbod in nieuwe en gebruikte caravans. Denk hierbij aan merken als Adria, Beyerland, Burstner, Chateau en Fendt. Zit de caravan van uw dromen niet in ons aanbod? Niet getreurd. Wij gaan voor u op zoek. Laat een zoekopdracht achter.

 

Service en garantie verder dan de deur

Met Stam Caravans gaat u vertrouwd op weg. Dankzij onze vakkundige monteurs en uitgebreide kennis van caravans, bent u verzekerd van topkwaliteit. De ervaren medewerkers van Stam Caravans hebben een neus voor kwaliteit. Wij staan voor goed onderhoud, service en ruime garantie.