KNAUS campers

Al meer dan 50 jaar wordt KNAUS gedreven door kwaliteit en perfectie. Ze creëren innovatieve designs met een moderne en frisse uitstraling. U kunt het actuele aanbod tweedehands KNAUS campers rustig en onder het genot van een kopje koffie bekijken in onze showroom. In onze eigen werkplaats checken we persoonlijk alle campers en zorgen we dat u met een apk-keuring de weg op gaat. Bovendien bieden we uitgebreide service en garantie.

Bel +31525 684 795 Bekijk hier alle campers

Aanbod tweedehands Knaus campers

Vakantiedromen komen uit met een KNAUS camper

Met een KNAUS camper komen uw vakantiedromen uit. Comfort, ruimtelijk inzicht en prestatie worden feilloos gecombineerd in iedere camper die KNAUS produceert. Het merk concentreerde zich eerst enkel op de bouw van caravans, maar na 20 jaar begonnen ze ook toonaangevende campers te produceren. In 1988 maakte KNAUS hun eerste camper ooit: de Traveller. In datzelfde jaar is die meteen tot camper van het jaar gekroond. Vandaag de dag wordt de Traveller nog steeds geproduceerd, maar tegenwoordig is hij uitgerust met de huidige technologie en voorzien van alle gemakken.

Frisse en moderne uitstraling

In de afgelopen jaren is KNAUS getransformeerd van een traditioneler merk naar een merk met een moderne en frisse uitstraling. Je komt dan ook steeds meer KNAUS campers tegen op de Europese wegen. Met het ruime aanbod bieden ze voor iedereen op reis een uniek en warm thuis. Integraal, halfintegraal en zelfs compacte buscampers: KNAUS heeft voor elke wens een model dat daar bij past.

Financiering van uw KNAUS camper

We begrijpen dat de aankoop van een tweedehands camper een investering is die niet iedereen zomaar kan maken. Omdat we graag willen dat iedereen met de camper van hun dromen op reis kan gaan, bieden we een financiering met aantrekkelijke rente aan via CamperDreams. Laat uw camperdroom vandaag nog in vervulling gaan!

Inruil van uw oude camper

Heeft u nog een oude  camper of caravan voor de deur staan? Wanneer u die bij ons inruilt, krijgt u een aantrekkelijke korting op de aankoop van uw nieuwe KNAUS camper. Dit kan met campers en caravans die gebouwd zijn in of na 1991. Als we het eens zijn over de inruilkorting die u ontvangt, nemen wij per direct de caravan of camper van u over. U ontvangt meteen het vrijwaringsbewijs. U kunt ons ook bellen of mailen als u alvast een indicatie wilt ontvangen.

Onze showroom in Elburg

Wilt u het actuele aanbod tweedehands KNAUS campers in het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom van 3300m2 in Elburg. U kunt onder het genot van een kop koffie alle caravans en tweedehands campers bezichtigen. We verkopen ook andere  tweedehands campers, zoals Hymer, Adria, Bürstner en Pilote. Bij de showroom is ook een gemoedelijke kampeerwinkel, zodat u alvast in de vakantiesfeer komt!

Bel +31525 684 795 Mail info@stam-caravans.nl

Stam Caravans & Campers Elburg B.V.

Noorderbreedte 24
8081 PX Elburg

Openingstijden

Ma t/m vr: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

De uitvoeringsspecificatie van de aangeboden occasions zijn zorgvuldig aangegeven, mocht het voorkomen dat er opties niet aanwezig zijn kan dit nimmer tot een andere verkoopprijs leiden. Om teleurstellingen te voorkomen dient u voor aankoop te controleren of de voor u belangrijke extra’s ook daadwerkelijk op de camper aanwezig zijn. Door aankoop accepteert u het voertuig in zijn werkelijke specificatie.