Caravan Occasions

Bent u er klaar voor om de wijde wereld te ontdekken vanuit een trouwe caravan? In caravan occasions vervoert u lief en leed met een vertrouwd gevoel, dankzij alle services van Stam Caravans. Hier vindt u caravans die goed onderhouden door de vorige eigenaar en als nieuw zijn. Bij ons vindt u allerlei betrouwbare caravan occasions zodat er ook voor u een geschikte reispartner tussen zit.

Alle merken hebben zo hun uitblinkers en de caravan occasions kunnen nog zeker een paar rondes mee. Deze merken staan bekend om duurzaamheid en de caravan occasions ervan zijn daarom nog jarenlang te gebruiken. Kies daarom gerust voor Knaus caravan occasions, Hobby caravan occasions, Dethleffs caravan occasions en Kip caravan occasions. Dus bent u op zoek naar compacte, luxe en praktische modellen van merken als Bürstner, Hobby en meer die staan voor kwaliteit? Kom dan langs bij Stam Caravans voor advies op maat.

Caravan Occasions

Verschillende merken caravan occasions

In de showroom van Stam staan alleen caravan occasions van alom bekende merken zodat u een gerust gevoel heeft over waar u voor kiest. Deze merken staan voor jarenlang expertise en dat is te merken aan alles.

  • Hobby heeft als motto “Built for Life” en dat is te merken, deze caravan occasions zijn na jaren nog steeds als nieuw dankzij het materiaalgebruik en technische snufjes waar je u tegen zegt.
  • Knaus staat voor innovatie, tradities en passie. Deze ingrediënten zorgen al 60 jaar voor moderne caravans in stijl.
  • Dethleffs is al 80 jaar op de caravanmarkt met modellen die gezien worden als echte pioniers. De caravans die hier van de band rollen zijn een combinatie van klassieke elementen met een moderne upgrade.
Bekijk alle merken Caravan Occasions
Tweedehandse Caravans

Tweedehands caravans, eersteklas comfort

Het ontbreekt u in geen van deze caravan occasions aan comfort want aan alle onderdelen van de caravan is te merken dat er geen detail over het hoofd is gezien. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar ruimte voor uw hele gezin? Kies dan een caravan occasion met meerdere slaapvertrekken. Zelfs tweedehands caravans met meer dan een lounge zijn beschikbaar bij Stam Caravans. Zo kan er aan een van de tafels worden gegeten en aan de ander worden geknutseld. Daarnaast is er ook altijd ruimte voor extra bezoekers die genoeg zitplaatsen hebben om op te kunnen relaxen.

Comfort uit zich ook in sanitair dat makkelijk te onderhouden is. Een fijne badkamer en toilet zijn onmisbaar op reis en daarom zijn deze ook tot in de puntjes verzorgd. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak is deze ook geheel in stijl uitgevoerd. En de keuken is ook een belangrijke plek om comfortabel in te kunnen koken en uw etenswaren op te bergen.

Tweedehands Caravans Kopen

Waar op te letten bij caravan occasions?

Bij het kopen van een tweedehands caravan is het goed om allereerst een wensenlijstje te maken. Zo filtert u direct de caravans uit die bij u en uw wensen passen en vormt de eisenlijst de basis voor uw zoektocht. Wanneer u deze inclusief uw budget meeneemt naar uw afspraak in de showroom van Stam Caravans, kunnen wij u snel en efficiënt helpen aan een passende caravan occasion. Zo vindt u altijd de juiste match. Denk hierbij aan leeftijd van de caravan occasions, hoeveelheid personen, gewicht, extra opties, comfort en meer.

Zo moet u er natuurlijk zeker van zijn dat het gewicht van de caravan achter op uw auto kan en wilt u ieder gezinslid vol ruimte kunnen vervoeren. Als er wordt gereden met kinderen is een tv-installatie bijvoorbeeld geen overbodige luxe en op weg naar warme bestemmingen is een goedwerkende airco een absolute must.

Knaus Caravan occasions

Interieur caravan

De indeling voor uw gezinssamenstelling moet natuurlijk ideaal zijn. Zijn er zithoeken om te bouwen naar extra slaapplekken en zijn alle vertrekken ruim genoeg? Of kunt u ook uit de voeten met een compacter model omdat u toch licht reist? Wij denken graag met u mee.

Ook is het ook goed om te kijken naar de technische specificaties bij zowel het interieur als exterieur. In het interieur checkt u bijvoorbeeld de airco, koelkast, keukenplaat, boiler, verwarming en andere zaken die van belang zijn voor u persoonlijk. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat, de tweedehands caravans komen in allerlei uitvoeringen. Houdt u bijvoorbeeld van grijs en modern of meer van landelijk beige? Hierin zijn er natuurlijk ook allerlei variaties.

kip caravan occasions

Exterieur caravan

Qua exterieur kunt u bijvoorbeeld letten op deuken en krassen, ramen en deuren die goed sluiten, luifels, schakelaars en meer. Daarnaast zijn de banden die onder je caravan zitten ook van groot belang.

En neemt u graag fietsen mee om de staplek mee te verkennen? Zorg er dan voor dat de fietsendrager ruim genoeg is. Voor alle vragen omtrent deze zaken zit u goed bij Stam, alles wordt uitvoerig met u bekeken en besproken zodat u de juiste match op caravangebied vindt.

Bekijk ons aanbod Caravan Occasions
Hobby Caravan occasions

Stam Caravans: Kwaliteits Caravan Dealer

Bent u op zoek naar een caravan die u generaties kunt doorgeven in de familie? Breng dan een bezoekje aan Stam Caravans, te vinden op het adres Noorderbreedte 24 in Elburg. De caravan occasions die hier zijn te vinden komen in allerlei soorten en maten waaruit u uw reispartner zeker kunt vinden.

Wij zijn de winkel waar u terecht kunt voor al uw vragen rondom caravan occasions. De tweedehands caravans die hier staan zijn namelijk allemaal perfect onderhouden en komen met garantie zodat u onbezorgd op pad kunt. Wilt u uw caravan keuren? Of is het tijd voor onderhoud? In de BOVAG-erkende werkplaats werken ervaren werknemers die kijken naar alle details de een caravan compleet maken. Wanneer u een caravan wilt kopen bij Stam kunt u het aanbod aan caravan occasions bekijken en genieten van BOVAG-goedgekeurde kwaliteit.

Occasion caravans

Ook als u uw caravan occasion wilt laten keuren of het tijd is voor klein en groot onderhoud kunt u bij ons terecht. Dan zorgen wij ervoor dat u snel weer kunt genieten van uw trouwe caravan. Neem gerust contact op met ons via mail: info@stam-caravans.nl, of telefoon: 0525 684 795 zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u en zelf inruil van een caravan of financiering is bij ons mogelijk. Komt u snel bij ons langs? Dan helpen wij u net zo snel op weg met uw nieuwe caravan occasion. Dan hoeft u alleen nog maar een route uit te stippelen en te genieten van indrukwekkende bezienswaardigheden onderweg.

Bekijk Nu Alle Caravan Occasions