Camper verkopen

Camper Verkopen bij Stam Caravans en Campers – Veilig, Betrouwbaar en Snel!

U wilt uw camper verkopen. Bij het verkopen van uw gebruikte camper komt een hoop kijken. U wilt uw camper goed presenteren aan potentiële kopers en regelt bezichtigingen die veel tijd kunnen kosten. En dan is er nog de RDW-vrijwaring die geregeld moet worden. Een hele klus dus. Als RDW-erkend camper inkoper neemt Stam Caravans en Campers u deze zorgen graag uit handen. Wij regelen alles van A tot Z bij het overnemen van uw tweedehands camper.

Bij Stam Caravans en Campers geloven we in eerlijke en snelle camper verkoop. Hierdoor profiteert u van de beste prijs en vele andere voordelen, zoals onze gratis ophaalservice en directe betaling. We kopen vrijwel ieder vrijetijdsvoertuig in tegen een fatsoenlijk bod. Uw caravan of camper verkopen gaat bij ons heel simpel. We zijn telefonisch bereikbaar, dus u heeft rechtstreeks contact met de inkoper. We rekenen geen extra kosten en handelen alles vliegensvlug af. Vul het formulier in onderaan de pagina en ontvang een vrijblijvend bod!

”Super snelle service, aardige mensen. Alles werd tot in de puntjes geregeld en ze komen met een eerlijke prijs. Zeker geen spijt van de verkoop!” – Pieter uit Amstelveen

  • Altijd een eerlijk bod
  • Uw camper snel verkocht
  • RDW-erkend bedrijf
  • Geen advertentiekosten
  • Geen bemiddelingskosten
  • Gratis ophaalservice
  • Bedrag direct uitbetaald
  • Directe RWD-vrijwaring

Ontvang direct een bodCamper verkopen


Dé camper inkoper van Nederland

Bij Stam Caravans en Campers verkoopt u uw camper volledig zonder zorgen. Als RDW-erkend inkoper bieden we u 100% veiligheid van uw verkoop. Ons doel is het u zo gemakkelijk mogelijk maken bij de overdracht van uw gebruikte camper. Daarom halen we uw camper kosteloos bij u op en ontvangt u direct een eerlijk bedrag voor uw vrijetijdsvoertuig. We kopen campers vanaf bouwjaar 1991, vanuit heel Nederland. Ontdek meteen welk bedrag u voor uw camper kunt krijgen!

Bel +31 619 683 358Ontvang een vrijblijvend bod

Hoe gaat de verkoop van uw camper in zijn werk?

Wij staan voor eerlijke verkoop, zonder poespas. We rekenen dan ook geen advertentie- of bemiddelingskosten. U meldt uw camper eenvoudig bij ons aan. Daarna regelen wij de rest: een vrijblijvend bod, veilige overdracht en snelle afhandeling. U zit niet direct ergens aan vast en heeft zelf de touwtjes in handen. We garanderen een nette prijs voor uw tweedehands camper. We zetten een persoonlijke aanpak voorop.

Wanneer u akkoord gaat met ons bod kunt u gebruikmaken van onze gratis ophaalservice. Ook de vrijwaring bij de RDW regelen we voor u. Bij ons verkoopt u uw camper dus veilig en zonder zorgen. Vul het formulier onderaan de pagina in om vrijblijvend een uitstekend bod te ontvangen!

 

Snel van uw camper of caravan af

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het plannen van bezichtigingen voor potentiële kopers, het adverteren van uw voertuig en het betalen van hoge advertentie- of bemiddelingskosten. Wij zorgen ervoor dat u uw camper of caravan snel en met een tevreden gevoel verkoopt.


 

Altijd een eerlijk bod

Geen onzinbiedingen of onnodig heen en weer-gemail. Bied uw camper aan via het inkoopformulier en u bent u verzekerd van een snelle reactie én een eerlijk bod. We weten werkelijk álles van kampeervoertuigen en bieden de betrouwbare service van een familiebedrijf. Ontvang direct een bod.


 

Directe betaling

Wanneer u akkoord bent met ons bod, gaan we direct voor u aan de slag. We zorgen altijd voor een directe betaling. Uw verkoop is altijd gewaarborgd dankzij volledige vrijwaring van non-conformiteit. Dit houdt in dat we niet op de koop terugkomen en nooit achteraf kosten in rekening zullen brengen bij u als verkoper.


 

RDW-erkend camper inkoper

Een caravan of camper verkopen is niet zomaar iets. We begrijpen dat u niet lukraak een verkoop aangaat. Als RDW-erkend camper- en caravaninkoper bieden we u zekerheid. Zo weet u dat de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd voor een zorgeloze verkoop. 

Gratis ophaalservice

U hoeft uw caravan of camper niet bij ons te komen brengen. Wij halen hem graag kosteloos bij u op! Of u nu in Amsterdam woont of in Maastricht: we kopen voertuigen in vanuit het hele land en gaan graag nét dat stapje verder om u complete service te bieden.

Meld uw camper bij ons aan

 

Directe RDW-vrijwaring

We nemen u alle zorgen uit handen bij de verkoop van uw vakantievoertuig. Daarom regelen we ook de vrijwaring bij de RDW gelijk voor u. Nadat we de camper of caravan overgezet hebben, is de deal rond. Gefeliciteerd met uw verkoop!

Ontvang een vrijblijvend bodtekenen contract Stam caravans


     Uw opties voor het verkopen van uw camper met elkaar vergeleken

❌ Zelf uw camper verkopen op het internet?

Wellicht heeft u overwogen om zelf uw camper te verkopen via het internet. Hier komt echter heel veel bij kijken. Om een camper zelf succesvol te verkopen online dient deze eerst helemaal schoon te worden gemaakt, vervolgens moeten er professionele foto’s gemaakt worden en is er een uitgebreide advertentietekst nodig. Ook is het waarschijnlijk dat u te maken zult hebben met advertentiekosten.

Nu begint het echte werk eigenlijk pas. U zal veel gebeld worden, emails krijgen en afspraken moeten maken. Geïnteresseerden willen proefritjes maken, de camper bekijken en allerlei vragen stellen. Als er geboden wordt moet u rekening houden met handelaren die ver onder de waarde bieden. Indien u de camper weet te verkopen is er nog het officiële gedeelte. Al met al kunt u hier meerdere weken dagelijks mee bezig zijn.

Wanneer u geen zin heeft om dit risico te kopen, en zelf al deze moeite te doen met een onzeker resultaat, neem dan contact met ons op! Wij kunnen uw camper veilig, betrouwbaar, gemakkelijk en snel van u overnemen. Wanneer u akkoord bent met ons bod, maken we het bedrag direct naar u over en komen we de camper bij u thuis ophalen.

Bied uw camper bij ons aan

❌ Uw camper laten verkopen door een verkoop bemiddelaar?

Wanneer u uw camper laat verkopen door een professionele verkoper dan besteed u (een gedeelte van) de advertentie- en verkoop activiteiten uit aan een bemiddelaar. In ruil daarvoor zal de verkoop bemiddelaar een bepaald percentage van de opbrengst in rekening brengen. Dit kan oplopen tot in de duizenden euro’s.

Er zitten echter een heel aantal nadelen aan deze wijze van verkoop. Ondanks dat u tot wel duizenden euro’s betaald voor de dienstverlening, moet u alsnog wachten totdat de camper verkocht wordt. De verkoopbemiddelaar koopt de camper namelijk niet zelf, maar helpt enkel in de verkoop. Hierdoor heeft u geen zekerheid, geen duidelijkheid en moet u tot wel meerdere weken wachten totdat u eindelijk de camper verkocht heeft en de opbrengst op uw rekening kunt verwachten. Waarschijnlijk zit u hier niet op te wachten.

Het grote voordeel wanneer u uw camper aan Stam Caravans en Campers verkoopt is dat uw camper direct bij u kan worden opgehaald. Ook krijgt u het verkoopbedrag direct op uw rekening. Dit neemt enorm veel onzekerheid en risico bij u weg. Bij ons hoeft u niet te wachten!

Vul het verkoop formulier in

❌ Uw camper verkopen aan een inkoper zonder eigen winkel?

Wanneer u uw camper verkoopt aan een inkoper zonder eigen winkel dan krijgt u hoogstwaarschijnlijk een veel lagere prijs. Dit heeft ermee te maken dat de inkoper de camper met winst doorverkoopt aan een camper bedrijf en niet direct aan de particuliere eindgebruiker. Hierdoor kan u nooit de beste prijs krijgen van een inkoper. Deze inkoper verkoopt de camper namelijk voor een inkoopprijs door aan een dealer, en de prijs die hij u kan bieden is nog lager.

In dit geval bent u veel beter uit om uw camper direct aan een camperbedrijf te verkopen. Het camperbedrijf, zoals Stam Caravans en Campers, draagt verdere zorg voor de verkoop van de camper aan de eindgebruiker. U kan tot wel duizenden euro’s mislopen wanneer u de camper verkoopt aan een inkoper zonder eigen winkel of showroom.

Kies daarom voor een betrouwbare camper winkel zoals Stam Caravans en Campers. Wij bieden u een eerlijke prijs, en doen vervolgens al het benodigde werk voor de advertentie, bezichtigingen, papierwerk en verkoop aan de eindgebruiker. Verkoop uw camper aan Stam Caravans en Campers en bespaar duizenden euro’s ten opzichte van een inkoper!✅ Uw camper verkopen aan Stam Caravans en Campers!

Bij Stam Caravans en Campers verkoopt u uw camper volledig zonder zorgen. Als RDW-erkend inkoper bieden we u 100% veiligheid van uw verkoop. Ons doel is het u zo gemakkelijk mogelijk maken bij de overdracht van uw gebruikte camper. Daarom halen we uw camper kosteloos bij u op en ontvangt u direct een eerlijk bedrag voor uw vrijetijdsvoertuig. We kopen campers vanaf bouwjaar 1991, vanuit heel Nederland. Ontdek meteen welk bedrag u voor uw camper kunt krijgen!

Wij staan voor eerlijke verkoop, zonder poespas. We rekenen dan ook geen advertentie- of bemiddelingskosten. U meldt uw camper eenvoudig bij ons aan. Daarna regelen wij de rest: een vrijblijvend bod, veilige overdracht en snelle afhandeling. U zit niet direct ergens aan vast en heeft zelf de touwtjes in handen.

We garanderen een nette prijs voor uw tweedehands camper. We zetten een persoonlijke aanpak voorop. Wanneer u akkoord gaat met ons bod kunt u gebruikmaken van onze gratis ophaalservice. Ook de vrijwaring bij de RDW regelen we voor u. Bij ons verkoopt u uw camper veilig en zonder zorgen. Vul het formulier in om een bod te ontvangen!


Uw camper verkopen? Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvend bod!

✓ Altijd een eerlijk bod ✓ RDW-erkend bedrijf ✓ Uw camper snel verkocht. ✓ Gratis ophaalservice ✓ Bedrag direct uitbetaald ✓ Directe RDW-vrijwaring


Bijvoorbeeld: Fiat Ducato 2.3 Multi, Citroën of Mercedes
Bijvoorbeeld: Hymer B544, Bürnster Ixeo Plus 700, Adria Matrix 670 SL of Pilote Aventura 690 G
Bijvoorbeeld: 131 PK
Bijvoorbeeld: Handgeschakeld of Automaat
Bijvoorbeeld: Diesel
Geef een cijfer van 1 tot 10
Bijvoorbeeld: deuk aan de achterkant, kras aan linker zijde
Bijvoorbeeld: airco, fietsenrek, reservewiel, warm water boiler, zonnepanelen etc.
Uw minimale prijsindicatie. Voor een goede kans op verkoop, graag een realistische minimumprijs opgeven.
Omschrijf de indeling (zitgedeelte, bedden, keuken etc.)
Alle belangrijke nog niet eerder genoemde informatie.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 25 files.
Graag zo veel mogelijk foto's toevoegen van de buiten- en binnenkant van de camper. Klik hierboven om foto's te selecteren vanaf uw computer, of sleep bestanden naar bovenstaand veld.