Inruil en inkoop

Camper of caravan inruilen of verkopen?

Wij van Stam Caravans en Campers hebben interesse in alle soorten en merken caravans en campers (behalve zelfbouw) vanaf bouwjaar 1991. U kunt een keuze maken uit ons gevarieerde aanbod campers en caravans en uw huidige exemplaar inruilen.

Vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom? Dat kan altijd. De koffie staat voor uw klaar. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op.

Inkoop van caravans en campers

Het kan ook zijn, dat u geen interesse hebt in een nieuw kampeermiddel. U wilt uw camper en caravan gewoon verkopen. Ook dat is bij ons geen enkel probleem. U kunt vrijblijvend langskomen met uw caravan of camper. Wij bepalen met u de staat en de waarde.

Stam caravans

Scherpe tarieven bij inruil

Schaft u bij ons een nieuwe of tweedehands caravan of camper aan? U heeft iets in te ruilen? Veel bedrijven hebben hogere aanschafprijzen voor caravans en campers, zodat zij zogenaamde korting kunnen geven op uw inruil. Bij Stam Caravans hanteren wij scherpe tarieven. In deze tarieven zit uw inruilkorting al inbegrepen. Meteen duidelijkheid wat u betaalt.

tekenen contract Stam caravans

Meteen uw camper of caravan verkopen

Als wij het eens zijn over de inkoop van uw kampeermiddel kunnen wij uw verkoop meteen een feit maken. Dan nemen wij terplekke de camper of caravan van u over. U krijgt het bedrag overgemaakt en een uiteraard ontvangt u het vrijwaringsbewijs.

Stam camper onderhoud

Liever eerst een richtprijs weten?

Wilt u liever op voorhand weten wat uw caravan of camper waard is? Neem dan contact op voor een richtprijs. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend voor daadwerkelijke verkoop. Dit bedrag hangt altijd af van de daadwerkelijke staat.

stam camper huren

Zoekopdracht voor camper of caravan

Kunt u in ons aanbod geen geschikte keuze vinden? Laat dan een zoekopdracht achter. Stam Caravans en Campers gaat actief voor u op zoek. Vul hier uw aanvraag in en wie weet rijdt u voor het vakantieseizoen nog in uw droom-kampeermiddel.

Vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom? Dat kan altijd. De koffie staat voor uw klaar. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op.