Dethleffs Campers en Dethleffs Caravans

Wie naar een reislustig voertuig op zoek is kan er niet omheen: Dethleffs Campers en Dethleffs Caravans. Het merk dat al decennialang staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid wordt ook wel de pionier van caravans en campers genoemd. Dat is natuurlijk niet geheel zonder reden, want bij Stam Caravans verkopen we natuurlijk alleen kwaliteit. Wat zijn de beste Dethleffs Campers en waarom zou u het best kunnen kiezen voor een Dethleffs Caravan? Wij lichten alle specificaties uit waaruit u uw Dethleffs Campers of Dethleffs Caravans kunt kiezen.

Dethleffs Caravans en Dethleffs Campers kopen

Als u kiest voor Dethleffs Caravans en Dethleff Campers, gaat u voor het beste op de markt. Dit merk brengt sinds 90 jaar kwaliteitsvoertuigen uit en noemt zichzelf ook wel “Friend of the family”, ofwel familievriend. Aan alle details wordt gedacht zodat u en uw familie in alle comfort kunnen gaan en staan waar u wilt.

Wanneer u Dethleffs Caravans en Dethleff Campers op het oog hebt is het natuurlijk goed om te weten wat het verschil voor u kan maken. Daarom lichten wij verschillende voordelen en een aantal nadelen uit waardoor de keuze voor u makkelijker wordt.

 

Dethleffs Campers

Met een camper haalt u een auto en huis in één in huis. Hiermee hoeft u zich dus geen zorgen te maken om het gewicht dat achter op uw eigen auto moet passen en heeft u zicht over de gehele cabine vanaf de bestuurdersstoel. 

U zet uw camper zo langs de kant en loopt via de keuken met een kop koffie of thee naar buiten om te genieten van het uitzicht. U zit net zo snel weer achter het stuur om u weg te vervolgen. Ideaal voor korte weekendjes weg, zonder veel moeite heeft u namelijk een standplaats met Dethleffs Campers.

Alle Campers Bekijken

Het voordeel is namelijk ook dat alles zo opgezet en weer ingepakt is en dat u gebruik kunt maken van camperplaatsen of wildkampeerplaatsen door Europa heen.

De maximumsnelheid voor een camper ligt ook hoger dan die van een caravan, u hoeft dus niet alleen maar gebruik te maken van de rechterrijstrook op de snelweg.

Iets om aan te denken bij de aanschaf van een camper is dat u inlevert op leefruimte omdat de auto en cabine worden gecombineerd. Dit kunt u oplossen met bijvoorbeeld een extra bagagedrager.

 

Dethleffs Caravans

Met een caravan neemt u een huis mee achter uw eigen auto en bent u financieel vaak iets beter af. Nog een voordeel van Dethleffs caravans is dat u precies weet hoe uw eigen auto rijdt en u geniet van ultieme vrijheid zonder verassingen.

En een snelle boodschap vanaf uw standplaats doen? De caravan kunt u dan gewoon laten staan om met uw eigen auto op pad te gaan. Ook zijn Dethleffs caravans beter geschikt voor langere verblijven op de camping. Dankzij de grotere ruimte kunt u net wat meer meenemen en comfortabeler verblijven. Het is echt een huis weg van huis, u kunt dan ook de ruimte geheel naar wens inrichten.

Alle Caravans Bekijken

Daarnaast heeft een caravan ook een lage afschrijving dus blijft waarde goed behouden bij regelmatig onderhoud. Mocht u toch van gedachte veranderen kunt u de caravan occasion voor een goed bedrag weer kwijt.

Een nadeel kan zijn is dat u niet zo makkelijk van de ene standplaats naar de andere kunt gaan.

Het kost namelijk wat tijd en moeite om je hebben en houden weer in te pakken en het vraagt wat meer om een standplaats voor caravan te reserveren. Daarnaast is de snelheid van een caravan ook beperkt, vaak kunt u maximaal 80 km/h en bent u gebonden aan de rechterrijstrook.

Het kostenplaatje

Bent u eruit welke Dethleffs Campers of Dethleffs Caravans door de selectie komen? Dan zijn er altijd nog een aantal kosten om rekening mee te houden.

Allereerst natuurlijk de aanschafkosten. De kosten van Dethleffs campers en Dethleffs caravan occasions zijn aantrekkelijker dan nieuwe modellen en tegelijkertijd bent u ook nog duurzamer bezig. Ook is een Dethleffs Caravan zoals eerder vermeld goedkoper in de aanschaf.

Houd er rekening mee dat naast de aanschafprijs ook andere kosten komen kijken. Zo heeft u eens in de zoveel tijd de APK, reguliere onderhoudskosten en wegenbelasting. Gelukkig kunt u voor de eerste twee punten terecht bij ons, Stam caravans en campers.

Voor Dethleffs Caravans en Dethleffs Campers betaal je per kwartaal het zogenaamde kwarttarief. U betaalt maar een kwartaal wegenbelasting en mag hiervoor het hele jaar met Dethleffs Caravans en Dethleffs Campers rijden.

Stam Caravans & Campers

De uitgelezen plek om Dethleffs Campers en Dethleffs Caravans te bekijken is bij Stam Caravans. Hier kunt u terecht voor jarenlange expertise en service met een lach.

Wij zijn te vinden op het adres Noorderbreedte 24 te Elburg.

De Dethleffs Campers en Dethleffs Caravans occasions die hier in de showroom zijn te bewonderen, komen in allerlei soorten en maten waaruit u uw perfecte match kunt kiezen.

Bekijk ons Camper Aanbod

De werkplaats voor al uw onderhoud

Stam Caravans is de one-stop shop als het gaat om service van A tot Z. De Dethleffs Campers en Dethleffs Caravans die hier staan zijn van top tot teen gecontroleerd en onderhouden. Zo kunnen wij u uitmuntende kwaliteit garanderen. Alles zodat u onbezorgd de weg op kunt.

Na de aanschaf kunt u uw tweedehands Dethleffs Campers of Dethleffs Caravans hier laten keuren en repareren.

De BOVAG-erkende werkplaats biedt plek aan professionele technici die jarenlange ervaring hebben met deze voertuigen.

tekenen contract Stam caravans

Neem contact op met Stam Caravans en Campers via mail: info@stam-caravans.nl, of telefoon: 0525 684 795.

Dan plannen we graag een afspraak met u in om alle mogelijkheden te bespreken aan de hand van uw eisenlijst. Als u ons van tevoren laat weten waarnaar u op zoek bent kunnen wij u goed helpen om alle opties te laten zien. En wist u dat zelfs inruil of financiering mogelijk is?

U bent van harte welkom, wij helpen u graag snel op weg met uw toekomstige Dethleffs caravans occassions of wanneer u Dethleffs Campers gaat kopen. De bestemming is minstens zo belangrijk als de weg ernaartoe, wij doen er alles aan om jouw ervaring van begin tot eind onvergetelijk te maken.

Bel +31 525 684 795