Camper informatie

Stam camper onderhoud

Een nieuwe camper naar keuze

Bij Stam Caravans hebben wij niet alleen een ruim aanbod in caravans. Ook voor een nieuwe camper bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren elk merk naar wens tegen aantrekkelijke prijzen. Kom langs in Elburg voor inspiratie en advies. Uiteraard kunt u bij ons uw huidige caravan of camper inruilen.

Bezoek onze showroom
Camper kopen

Tweedehands campers

In onze showroom vindt u een uitgebreid aanbod van camper occasions. Al onze gebruikte campers zijn goed onderhouden. Ons professionele team heeft jarenlange ervaring in de camperbranche. Wij verkopen uitsluitend kwaliteit en geven u transparante informatie. U staat u vrij een camper uit ons aanbod te laten keuren door een derde partij. Zit de camper van uw dromen niet in ons aanbod? Niet getreurd. Wij gaan voor u op zoek. Laat een zoekopdracht achter.  

Onze merken

Stam Caravans en Campers is gespecialiseerd in de campermerken Adria, Bürstner, Knaus, Pilote en Hymer. Wij stellen deze merken graag aan u voor:

Adria: oog voor detail

Bij Adria campers zijn details belangrijk. Hieraan wordt uitgebreid aandacht besteed en elke millimeter aan ruimte wordt optimaal benut. Veiligheid, comfort en plezier, aan alles is gedacht. Het enige wat u staat te doen is genieten. De overgang tussen de cabine en woonvertrek is naadloos.

Bürstner: talrijke mogelijkheden

Zorgeloos op vakantie. Dat is waar Bürstner voor zorgt. Praktische woonoplossingen binnen de serie half-integrale campers. Liever wat meer ruimte? Bürstner biedt ook campers met een royale woonruimte (integraal campers). Alle soorten voorzien van het hoogste comfort, doordacht design en praktische functionaliteiten.

Informatie campers

Hymer: comfort en innovatie

Als uitvinder van de camper staat Hymer garant voor kwaliteit, innovatie en luxe. Met een Hymer camper bent u verzekerd van een fijne reiservaring. Hymer biedt integraal campers, half-integraal campers en buscampers. Ontdek de wereld van mobiel reizen met een Hymer. Wij adviseren u graag!

Knaus: doordachte huiselijkheid

Knaus laat al meer dan 50 jaar vakantiedromen uitkomen. Dit populaire merk kent een hoge kwaliteitsstandaard voor alle campermodellen. Van compact tot royaal. Vele mogelijkheden qua indeling en uitrusting. Goed doordachte indelingen met een stukje huiselijkheid.

Pilote: Frans excellentie en kwaliteit

Dit Franse merk begon in 1962 met de eerste caravan, maar tegenwoordig richt het merk zich puur op campers. Pilote staat voor traditioneel vakmanschap, innovatie en creativiteit. Een goede basis voor een ontspannen reis.

Service en garantie gebruikte campers

Ons team heeft veel ervaring in de camperbranche. Wij weten als geen ander wat u als camperliefhebber wilt. Koopt u een occasion bij Stam Caravans, dan weet u zeker dat u veilig en comfortabel op weg kunt. Uw camper is uitstekend onderhouden. Na de aankoop bieden wij uitgebreide service en garantie. Uiteraard is uw voertuig APK gekeurd.

Vragen? Neem contact op!