Werkplaats

De werkplaats van Stam Caravans is een compleet service centre; BOVAG erkend en voorzien van de modernste apparatuur. Met onder andere een computergestuurde remmentestbank, en schaarbrug kunnen wij periodieke keuringen doen, onderhoud verrichten en reparaties uitvoeren.

APK-keuring

De keuring kan twee maanden voor de keurdatum worden uitgevoerd. De APK is dan veertien maanden geldig. Een diesel-camper moet vanaf een leeftijd van drie jaar ieder jaar APK-gekeurd worden. Er zijn twee categorieën: APK1 voor campers zwaarder dan 3500 kg en APK2 voor campers lichter dan 3500 kg. De meeste campers die wij verkopen vallen in de APK2categorie.

Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt of periodieke keuring

Onderhoud

Wij verzorgen onderhoud aan uw camper en caravan. Bij caravans werken we met het BOVAG onderhoudsrapport. Onze monteurs controleren de caravan van a tot z. Op deze manier houden wij uw caravan in een prima conditie. Voor uw camper voeren wij de jaarlijkse APK-keuring uit. Hierbij staan verkeersveiligheid en milieuaspecten centraal. Zo moeten dieselvoertuigen van drie jaar en ouder jaarlijks een APK-keuring ondergaan.

Reparatie

Niets zo vervelend als schade aan uw camper of caravan. In ons Service Centre repareren wij alle mogelijke defecten aan uw camper of caravan; alle mogelijk voorkomende vormen van beschadigingen aan zowel plaatwerk als techniek. Wij zorgen dat uw camper of caravan weer helemaal in de originele staat terugkomt. Deuken en andere schade zijn vaak goed te repareren. In andere gevallen voeren we reparaties uit met originele onderdelen van de fabrikant.

Als BOVAG schadeherstelbedrijf staan we garant voor kwalitatief schadeherstel en een goede service. Reparaties en schadeherstel voeren we bij Stam Caravans uit met ervaren vakmensen, moderne apparatuur, originele onderdelen en volgens gecertificeerde werkprocessen en checklists. Volgens BOVAG normen werken wij bij schade rechtstreeks met alle verzekeringsmaatschappijen. Wij werken samen met alle verzekeraars en kunnen schadetaxaties en schadereparaties voor u verzorgen.

Maak een afspraak voor reparatie

Een caravan of camper brengen

Als u uw caravan bij ons brengt voor onderhoud, reparatie of schadeherstel, is de onderstaande informatie van belang.

U kunt, na het maken van een afspraak, uw caravan brengen op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur en op zaterdag tussen 9:00 en 15:30 uur.

Uw caravan graag altijd leeg aanleveren. Arbeidsuren ontstaan door in en uitpakken bereken wij door en eventueel ontstane schade aan accessoires (bijvoorbeeld gebroken serviesgoed tijdens vervoer) kunt u niet op ons verhalen.

Het toilet moet geleegd zijn.

Zoals u wellicht weet, staat uw caravan altijd volledig voor eigen risico op ons terrein, wij adviseren u uw caravan goed te verzekeren.

Alle reparaties die aan uw caravan gedaan moeten worden kunnen in geval nodig ook op locatie tegen meerprijs en op afspraak worden uitgevoerd. Dit geldt uiteraard alleen als de werkplaatsplanning dit toelaat. Tijdens het hoogseizoen zal hiervoor wellicht geen gelegenheid zijn.

Voor Dometic, Thetford en Truma gelden andere garantiebepalingen, kijk voor meer informatie in de handleiding van het betreffende onderdeel.

Op banden, ramen, kranen, dakluikkappen en lampen zit geen garantie als de oorzaak niet aan te duiden is.