Financiering

Financiering caravan, financiering camper

U wilt op reis met uw eigen camper of caravan. In ons aanbod campers en caravans heeft u het model van uw dromen gevonden. Ja, daar hangt een flink financieel plaatje aan. Of u nu kiest voor tweedehands of nieuw, de aanschaf is een grote investering.

Nu genieten, later betalen

Waarom eerst sparen en dan pas genieten van uw caravan of camper? Ontdek de mogelijkheden voor financiering. Omdat een lening altijd geld kost, adviseren wij u om met het volgende drie zaken rekening te houden, voordat u een krediet afsluit voor uw camper of caravan:

  1. Aanschaf en financiering via Stam Caravans

Koopt u uw caravan of camper bij Stam caravans? 2 vliegen in 1 klap: bij ons kunt u uw financiering ook regelen tegen een aantrekkelijke rente, maandbedragen en voorwaarden. Bereken meteen uw krediet voor uw camper of caravan.

  1. Kijk kritisch naar de looptijd van uw lening

Kies een looptijd van uw krediet die past bij de levensduur van uw caravan of camper. Een lange looptijd (met lagere maandlasten) klinkt aantrekkelijk. Zorg dat uw lening is afbetaald op het moment dat uw caravan of camper zijn beste tijd heeft gehad.

  1. Kies voor gedeeltelijke financiering

Hoe lager het leenbedrag, hoe minder het u uiteindelijk kost. U hoeft natuurlijk niet het hele aankoopbedrag te financieren. Sluit bijvoorbeeld een lening af voor het halve bedrag en kies lagere maandlasten of een kortere looptijd.

Aantrekkelijke lening voor uw caravan

Ook voor de caravan-eigenaar hebben wij via CaravanDreams een leuk persoonlijk krediet voor u. Bij betaling in maandelijkse termijnen profiteert u van aantrekkelijke tarieven en voorwaarden. Bespaar gemiddeld tot 30% op rente en tot 40% op uw maandlasten ten opzichte van uw eigen bank. Check de online calculator.

Speciaal krediet voor camperaars

Ontdek hier de aantrekkelijke lening van CamperDreams. Speciaal voor u als camper-eigenaar. Het concept van CamperDreams (Finanplaza) is uniek. CamperDreams heeft contact met zeventien aanbieders. Zij zoeken voor het beste aanbod. Check de online calculator.

 

Advies van Stam Caravans

Kom gerust bij ons langs voor een vrijblijvend advies. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op.