Financiering

Een caravan of camper is een grote investering. Om deze te financieren is het mogelijk om (deels) een lening af te sluiten. Bij Stam Caravans kunnen wij deze financiering bij een eventuele aankoop voor u regelen.

Waarom wachten en eerst sparen? Nu kopen is nu genieten!

Financiering caravan

Bij betaling in maandelijkse termijnen profiteert u van een aantrekkelijk rentetarief. Ten opzichte van uw bank bespaart u gemiddeld 30% op de rentekosten en de maandbedragen liggen gemiddeld 40% lager. Bereken wat voor u het maandbedrag zal worden: http://www.caravandreams.nl en vraag ons naar de voorwaarden.

Financiering camper

Speciaal voor camper-eigenaren heeft Finanplaza een aantrekkelijke lening ontwikkeld: CamperDreams. Met het concept CamperDreams van Finanplaza kunt u online een vrijblijvend financiersvoorstel opvragen via de online calculator. Zij hebben contacten met zeventien verschillende banken en zoeken voor u het beste aanbod. Zowel wij als onze klanten die u misschien reeds zijn voorgegaan, hebben goede ervaringen met Finanplaza. Als u bij ons besluit tot de aankoop van een camper kunnen wij ook ter plekke contact met Finanplaza opnemen en nagaan wat de beste financiering is. Een duidelijk voorstel wordt gedaan. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten.

Let op: geld lenen kost geld.