Bürstner campers

De Bürstner Camper is een goed voorbeeld van Duits vakmanschap. Je thuis voelen – ook wanneer je niet thuis bent - is de drijfveer van Bürstner. Al jaren maakt Bürstner campers die vakantiedromen laten uitkomen. In onze eigen werkplaats zorgen we ervoor dat elke tweedehands camper gecontroleerd en apk-gekeurd is en 100% veilig de weg op kan. We bieden dan ook uitgebreide service en garantie op elke camper die we verkopen. Bekijk in onze showroom in Elburg het actuele aanbod van tweedehands Bürstner campers. 

Bel +31525 684 795 Bekijk hier alle campers

Aanbod tweedehands Bürstner campers

Bekijk hieronder een selectie van ons aanbod Bürstner campers. Als het specifieke model dat u graag wilt er niet tussen staat, kunt u ons altijd bellen voor het actuele aanbod of een gratis zoekopdracht plaatsen. Wij gaan voor u op zoek en zorgen dat uw camperdromen uitkomen!

Al 35 jaar Bürstner

In 1986 is Bürstner begonnen met het produceren van campers. Met ruim 35 jaar ervaring wordt iedere camper ontwikkeld waarbij efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en een stijlvol ontwerp worden gecombineerd. Elke camper is gemaakt aan de hand van een doordacht en gedetailleerd design en praktische functionaliteiten die u volledig kunt personaliseren.

De typische Bürstner

Een typische Bürstner camper heeft een 3-kamer ontwerp, wat bestaat uit de keuken/eetkamer, de slaapkamer en een aparte, ruime woonkamer waar u heerlijk kunt ontspannen. In de campers wordt een uitstekend gebruik gemaakt van ruimte, gecombineerd met moderne technologie. Of u nu met z’n tweetjes op reis gaat, of met uw hele gezin: Bürstner heeft altijd een perfecte camper voor uw reis. Van voordelige uitvoeringen tot meer luxueuze modellen: elke camperdroom wordt door Bürstner vervuld. Vanaf uw allereerste reis met deze camper zult u zich thuis voelen in een Bürstner.

365 dagen uw thuis, weg van huis

Met een Bürstner camper kunt u het gehele jaar op vakantie. Of het nu midden in de zomer is, of hartje winter: u maakt het beste van elk seizoen. Dankzij het ingenieuze thermo-dubbel bodemontwerp voelt de vloer altijd comfortabel aan, ook als u op blote voeten loopt. Ook wordt de camper verwarmd door middel van warm water, wat de warmte gelijkmatig verdeeld, geluidloos is en weinig energie verbruikt. U wordt niet meer beperkt door de standaard vakantieperiodes maar kunt werkelijk wanneer en waar u wilt op vakantie! Bovendien is het kunststof dat wordt gebruikt voor het dak en de vloer met glas versterkt, wat bescherming biedt tegen hagel en extreem weer. De met glas versterkte ondervloer heeft de kracht elementen die van onderaf komen te trotseren. Daarnaast ziet het interieur er niet alleen goed en mooi uit, maar is het ook geschikt voor langdurig dagelijks gebruik. Hierdoor zal uw camper er jarenlang nog als nieuw uitzien.

Uw Bürstner camper kopen met financiering

Een tweedehands camper kopen is een grote investering die niet iedereen zomaar kan doen. Om toch zoveel mogelijk camperdromen in vervulling te laten gaan bieden we daarom een financieringmet een aantrekkelijke rente aan via CamperDreams. Op deze manier kan iedereen de camper van zijn dromen hebben.

Onze showroom in Elburg

In onze showroom in Elburg kunt rustig en vrijblijvend de Bürstner campers bekijken. Hier staan ook andere tweedehands camper en caravans van merken zoals Hymer, Adria, Knaus en Pilote. Kunt u niet wachten om op vakantie te gaan, dan kunt u meteen een kijkje nemen in de gemoedelijke kampeerwinkel. U krijgt direct dat heerlijke vakantiegevoel!

Bel +31525 684 795 Mail info@stam-caravans.nl

Stam Caravans & Campers Elburg B.V.

Noorderbreedte 24
8081 PX Elburg

Openingstijden

Ma t/m vr: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

De uitvoeringsspecificatie van de aangeboden occasions zijn zorgvuldig aangegeven, mocht het voorkomen dat er opties niet aanwezig zijn kan dit nimmer tot een andere verkoopprijs leiden. Om teleurstellingen te voorkomen dient u voor aankoop te controleren of de voor u belangrijke extra’s ook daadwerkelijk op de camper aanwezig zijn. Door aankoop accepteert u het voertuig in zijn werkelijke specificatie.