Adria campers

Met meer dan 55 jaar ervaring bouwt Adria campers die ontworpen zijn voor veiligheid, comfort en plezier. Alle campers worden geproduceerd om lang van te genieten, met een aerodynamisch exterieur. Naast onze showroom hebben we onze eigen werkplaats, waar we er persoonlijk voor zorgen dat iedere camper tiptop in orde is. Elke camper die we verkopen is APK-gekeurd en heeft garantie. In onze showroom in Elburg kunt u het actuele aanbod van Adria campers bekijken onder het genot van een kopje koffie.

Bel +31525 684 795 Bekijk hier alle campers

Aanbod tweedehands Adria campers

De drijfveer van Adria

Iedere Adria camper wordt gemaakt om te presteren. Elk onderdeel wordt nauwkeuring ontwikkeld en getest, om de comfort, het plezier, maar vooral de veiligheid te garanderen tijdens uw reis. Adria behoort dan ook tot de top 5 camperproducenten in Europa. Elke camper is gebouwd om decennialang van te genieten. Omdat Adria het gehele productieproces in eigen hand heeft, kunnen ze de kwaliteit garanderen waar zij voor staan. Of u nu een nieuwe of tweedehands Adria camper koopt: u bent verzekerd van topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Interieur van de Adria camper

Met meer dan 55 jaar ervaring deelt Adria feilloos elke ruimte perfect in. Adria gelooft dat het gaat om de details. Elke camper wordt ontworpen met aandacht voor functionaliteit en comfort. De campers beschikken over open leefruimtes en praktisch ontworpen keukens. Elke camper heeft keuze uit diverse indelingen met andere bed-opstellingen en een brede keuze in indeling van de douche/toilet ruimte, waardoor er voor iedereen de perfecte Adria camper te vinden is. Bovendien zijn er slimme oplossingen voor entertainment en comfortabel wonen ingebouwd en zijn er praktische bagageruimtes.

Opbouw van de campers

De comprex constructie van de Adria is een combinatie van de torsiekracht van hout, de duurzaamheid van polyurethaan en de vochtwerende eigenschappen van polyester. Hierdoor beschermt de constructie niet alleen, maar isoleert hij ook perfect. De wanden zijn opgebouwd uit vier lagen: een triplex paneel, een polyurethaan afdichting, eps Styropor en de polyester buitenbeplating. De bodem van de camper is opgebouwd uit drie lagen: de polyester bodemplaat, xps Styrofoam en een met hout verstevigd profiel.

Klimaatbeheersing in de Adria

Elke Adria camper beschikt over uitstekende klimaatbeheersing. Ze worden gebouwd volgens de thermo-build standaard, wat betekent dat u het hele jaar met de camper erop uit kunt! Als het erg warm weer is, kunt u de camper koelen met goede ventilatie en verduisteringsmogelijkheden. Sommige campers zijn zelfs uitgerust met een airconditioningsunit. De nieuwe modellen beschikken over de Adria MACH; een app die de verwarming, het koelen en andere functionaliteiten van de klimaatbeheersing beheert.

Financiering van uw nieuwe camper

Bij Stam Caravans & Campers begrijpen we dat een tweedehands camper kopen een serieuze investering is. Daarom kunt u via CamperDreams een financiering met zeer aantrekkelijke rente aanvragen. Zo kan iedereen op reis met de camper van hun dromen.

Inruil oude camper of caravan

U krijgt een aantrekkelijke korting op de aankoop van uw tweedehands camper als u uw oude camper of caravan inruilt. Dit kan met campers en caravans die gebouwd zijn vanaf 1991. Zijn we het eens over de inruilkorting die u ontvangt? Dan nemen wij per direct de caravan of camper van u over en ontvangt u meteen het vrijwaringsbewijs.

3300m2 showroom in Elburg

Wilt u het actuele aanbod tweedehands campers bekijken? In Elburg staat onze 3300m2 showroom, waar u onder het genot van een kop koffie alle caravans en tweedehands campers kunt bezichtigen. Hier kunt u ook andere merken vinden, zoals Hymer, Adria, KNAUS en Pilote. Ook is hier een kampeerwinkel, zodat u al lekker in de vakantiesfeer kunt komen.

Bel +31525 684 795 Mail info@stam-caravans.nl

Stam Caravans & Campers Elburg B.V.

Noorderbreedte 24
8081 PX Elburg

Openingstijden

Ma t/m vr: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

De uitvoeringsspecificatie van de aangeboden occasions zijn zorgvuldig aangegeven, mocht het voorkomen dat er opties niet aanwezig zijn kan dit nimmer tot een andere verkoopprijs leiden. Om teleurstellingen te voorkomen dient u voor aankoop te controleren of de voor u belangrijke extra’s ook daadwerkelijk op de camper aanwezig zijn. Door aankoop accepteert u het voertuig in zijn werkelijke specificatie.