Rapido campers

Het hele jaar door het vakantiegevoel houden? Dat is waar een Rapido Camper voor staat. Rapido campers worden elk jaar weer geperfectioneerd, zodat u alleen de beste kwaliteit krijgt. Bij Stam Caravans & Campers controleren we de tweedehands campers uitermate nauwkeurig voordat u ermee de weg op gaat. Daarnaast zijn al onze Rapido campers Apk-gekeurd en bieden we garantie en extra services, zoals periodiek onderhoud, hulp bij schade en verkoopbemiddeling. U bent van harte welkom in onze showroom in Elburg.

Bel +31525 684 795 Bekijk hier alle campers

Aanbod tweedehands Rapido campers

Ons aanbod aan tweedehands Rapido campers vindt u hieronder. Als u uw droomcamper er niet tussen ziet staan, kunt u ons altijd bellen voor het actuele aanbod. Wilt u het complete aanbod zien? Kom vooral langs in onze showroom in Elburg.

De geschiedenis van de Rapido camper

Constant Rousseau, een meubelmaker, richtte in 1948 in Frankrijk de Rapido groep op. Hij specialiseerde zich in houtsnijwerk, maar maakte 10 jaar later de eerste vouwwagen voor zijn familie. Hij vond het zo snel en makkelijk gaan, dat hij zijn bedrijf de naam ‘Rapido’ gaf. Nog eens 25 jaar later werden gemotoriseerde campers populair en bouwde Rousseau zijn eerste camper: de Randonneur 410.

Specialisatie van de Rapido groep

Door een overnamestrategie, die in de jaren 90 begonnen is, is de Rapido groep gegroeid tot een begrip in de camperindustrie, gespecialiseerd in vernieuwing, design en sfeer. Elk jaar weer vernieuwen en perfectioneren de gedreven ontwerpers het design en gaan ze met de trends mee om de beste kwaliteit campers af te leveren. Zo blijft de Rapido camper de beste camper op het gebied van vernuft en comfort.

Koop uw eigen Rapido camper

Het kopen van een camper is niet goedkoop. Heeft u een oude camper staan en wilt u ervan af? U kunt uw oude camper bij ons inruilen (vanaf bouwjaar 1991) voor een leuke inruilkorting op uw nieuwe Rapido camper. Het overeenkomen van een inruilprijs kan bij ons ter plekke, maar wilt u toch liever een richtprijs weten, bel ons dan. Via CamperDreams bieden we ook een financiering met een voordelige rente aan, zodat u en uw gezin lang kunnen genieten van de nieuwe Rapido camper.

Showroom in Elburg

Bekijk al onze Rapido modellen in onze showroom in Elburg. Hier staan natuurlijk ook andere tweedehands campers van andere merken, zoals Hymer, Adria, KNAUS en Pilote. En als u er dan toch bent, kunt u meteen even de leuke kampeerwinkel bezoeken, zodat u lekker in de vakantiestemming komt.

Contact met Stam Caravans & Campers

Als u nog vragen heeft over ons aanbod aan Rapido campers, bel ons dan via 0525 684 795 of mail naar info@stam-caravans.nl. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Bel +31525 684 795 Mail info@stam-caravans.nl

Stam Caravans & Campers Elburg B.V.

Noorderbreedte 24
8081 PX Elburg

Openingstijden

Ma t/m vr: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

De uitvoeringsspecificatie van de aangeboden occasions zijn zorgvuldig aangegeven, mocht het voorkomen dat er opties niet aanwezig zijn kan dit nimmer tot een andere verkoopprijs leiden. Om teleurstellingen te voorkomen dient u voor aankoop te controleren of de voor u belangrijke extra’s ook daadwerkelijk op de camper aanwezig zijn. Door aankoop accepteert u het voertuig in zijn werkelijke specificatie.