Aankoopkeuring

Het kopen van een caravan of camper doet u niet iedere dag. Het kan daarom verstandig zijn voor de aankoop een onafhankelijke aankoopkeuring te doen. Met een onafhankelijke aankoopkeuring komt u erachter of een caravan of camper waarin je geïnteresseerd bent, wel technisch in orde is. Bij onze werkplaats kunt u terecht voor een onafhankelijke inspectie.

Controle van a tot z

Bij deze controle wordt de camper van a tot z gecontroleerd; niet alleen het opbouwgedeelte zoals een vochtmeting, schades aan de opbouw of de gasdichtheid van leidingen. Ook controleren wij het autogedeelte van de camper.

Keuringsrapport

De door ons uitgevoerde inspectiewerkzaamheden worden vastgelegd in een keuringsrapport. U kunt kiezen tussen twee soorten keuringen: een controle op vocht, lekkage en houtrot of een complete inspectie op zeventig punten, waarbij ook zaken als gasinstallatie, watersystemen, elektra, et cetera worden meegenomen. De prijs voor de vochtinspectie is € 100,-. De uitgebreide aankoopkeuring met 70 inspectiepunten kost € 295,-.

Ook wanneer u overweegt bij ons een tweedehands camper of caravan te kopen, staat het u vrij een onafhankelijke aankoopkeuring uit te laten voeren bij een andere instantie. De eventuele kosten voor deze aankoopkeuring zijn wel voor uw eigen rekening.

Maak een afspraak voor een aankoopkeuring