Camperonderhoud

Voor de doorgewinterde camperaar is een camper als een tweede huis. Zo’n tweede huis is een kostbaar bezit, wat goed onderhoud nodig heeft. Dat begrijpen wij bij Stam Caravans en Campers maar al te goed.

Voor betrouwbaar en compleet onderhoud, reparatie en APK bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Stam staat een gedreven team voor u klaar. Alles voor een zorgeloze vakantie!

Voordelen van camperonderhoud bij Stam:

  • Uw FOCWA specialist in camperonderhoud
  • Deskundig en betrouwbaar advies op maat
  • Uitgebreide garantie op reparaties
  • Duidelijke afspraken, geen financiële verrassingen
Plan meteen uw onderhoud of apk!

Modernste apparatuur in ons service center

De werkplaats van Stam Caravans en Campers is een compleet service center in de omgeving van Elburg; BOVAG erkend en voorzien van de modernste apparatuur. Met onder andere een computergestuurde remmentestbank en schaarbrug kunnen wij periodieke keuringen (zoals een aankoopkeuring) doen, onderhoud verrichten en reparaties uitvoeren.

Goede Focwa garantie

Wij repareren deskundig alle mogelijke defecten aan uw camper, zoals schade aan plaatwerk en technische gebreken. Wij brengen uw camper weer in goede staat. Als FOCWA schadeherstelbedrijf staan we garant voor kwalitatief schadeherstel en een goede service. Wij werken samen met alle verzekeraars om uw schade rechtstreeks af te handelen.

Denk aan tijdig onderhoud!

Een camper maakt relatief weinig kilometers, aangezien u deze maar een gedeelte van het jaar gebruikt. Dit betekent niet dat deze minder onderhoud nodig heeft dan uw auto. Bovendien heeft uw camper te lijden onder extremen in temperatuur: hoge temperaturen in de zomer en de koude stallingsomstandigheden in de winter. Belangrijk is om ruim voor vertrek onderhoud te plannen. U wilt tenslotte tijdens uw vakantie genieten en geen ongewenste verrassingen.

Huur of koop uw camper bij Stam Caravans en Campers

Denkt u erover om een andere camper aan te schaffen voor komende trip? Raadpleeg snel ons aanbod in nieuw en tweedehands. Uiteraard zijn alle modellen prima onderhouden en voorzien van een geldige APK.

Liever een luxe camper huren bij ons? Bekijk onze verschillende modellen en reserveer meteen.

Vragen? Neem contact op!