Pilote campers

Heeft u ook altijd gedroomd van een korte vakantie of juist een rondreis met uw camper? Bij Stam Caravans & Campers verkopen we de perfecte campers voor die droom: de Pilote campers. Deze serie campers staat voor veelzijdigheid en het vrije gevoel in de natuur. We controleren elke camper die bij ons binnenkomt nauwkeurig, zodat u alleen met de veiligste tweedehands Pilote camper de weg op gaat. Ook zijn al onze campers Apk-gekeurd. Bovendien bieden we extra services, zoals verkoopbemiddeling, hulp bij schade en periodiek onderhoud. Wilt u meer weten over de Pilote campers? Kom langs in onze grote showroom in Elburg of bel naar 0525 684 795.

Bel +31525 684 795 Bekijk hier alle campers

Aanbod tweedehands Pilote campers

Er zijn verschillende modellen Pilote campers. De ‘Van’ is een buscamper en is het kleinste model, maar biedt veel comfort en gemak. De Pacific camper is een stuk groter en is gemaakt voor de langere vakanties. De Galaxy camper van Pilote is het grootst en is na 2021 alleen nog te verkrijgen vanaf 7 meter lang. Ziet u uw droomcamper er niet tussen staan? Bel naar 0525 684 795 of kom langs in onze showroom in Elburg.

    Er zijn geen resultaten gevonden.

Inruilkorting en financiering voor uw Pilote camper

Een camper aanschaffen is geen alledaagse uitgave. Bij Stam Caravans & Campers willen we u daarom graag helpen. Heeft u een oude camper of caravan vanaf bouwjaar 1991 staan? Dan kunt u hem inruilen voor een aantrekkelijke korting. Als we ter plekke tot een overeenkomst van de inruilprijs komen, krijgt u direct het vrijwaringsbewijs en korting op uw nieuwe Pilote camper. Als u liever van tevoren een vrijblijvende richtprijs wilt weten, bel dan gerust. Ook bieden we via CamperDreams een aantrekkelijke financiering aan met een voordelige rente. Op die manier hoeft u niet jarenlang te sparen en kunt u direct genieten van uw Pilote camper.

Showroom in Elburg

Wilt u liever de campers bekijken en persoonlijk advies inwinnen voor de aankoop? In onze showroom van 3300m2 kunt u in alle rust de campers van dichtbij bekijken onder het genot van een heerlijk kopje koffie. In de showroom staan niet alleen Pilote campers, maar ook veel andere merken, zoals Hymer, Bürstner, KNAUS, Chausson en Adria. Als u er dan toch bent, kunt u gelijk even langs onze leuke kampeerwinkel om alvast in de vakantiestemming te komen.

Vragen of advies nodig?

Heeft u advies nodig of heeft u nog vragen? Bel ons gerust via 0525 684 795 of mail naar info@stam-caravans.nl. Onze medewerkers staan klaar om u van advies te voorzien en uw vragen te beantwoorden.

Bel +31525 684 795 Mail info@stam-caravans.nl

Stam Caravans & Campers Elburg B.V.

Noorderbreedte 24
8081 PX Elburg

Openingstijden

Ma t/m vr: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

De uitvoeringsspecificatie van de aangeboden occasions zijn zorgvuldig aangegeven, mocht het voorkomen dat er opties niet aanwezig zijn kan dit nimmer tot een andere verkoopprijs leiden. Om teleurstellingen te voorkomen dient u voor aankoop te controleren of de voor u belangrijke extra’s ook daadwerkelijk op de camper aanwezig zijn. Door aankoop accepteert u het voertuig in zijn werkelijke specificatie.