Caravanonderhoud

Goed voorbereid op reis

Wat wordt uw kampeerbestemming voor dit voorjaar of zomer? Zoekt u de zon op? Of gaat u genieten van de indrukwekkende Scandinavische natuur? Het bepalen van de vakantiebestemming begint vaak al maanden voor vertrek. Lekker lang genieten van de voorpret.

Uw vakantie is op tijd gepland. Net zo belangrijk is om het onderhoud van uw caravan tijdig te plannen.

Waarom caravanonderhoud bij Stam Caravans?

  • Complete service van a tot z door uw FOCWA specialist
  • 100% deskundige en betrouwbare vakmensen
  • Duidelijke financiĆ«le afspraken en garanties
  • BOVAG erkend voor caravanonderhoud
Plan uw onderhoudsbeurt!

Modernste apparatuur in ons service center

Maak kennis met het complete service center van Elburg en omstreken. Stam Caravans werkt met de modernste apparatuur. Denk hierbij aan een computergestuurde remmentestbank en schaarbrug. Optimaal geschikt voor periodieke keuringen (zoals een aankoopkeuring), onderhoud en reparaties.

Goede FOCWA garantie

Wij brengen uw caravan zoveel mogelijk terug in originele staat. Alle defecten worden deskundig gerepareerd, zoals deuken en technische gespreken. Stam Caravans staat garant voor een goede service en kwalitatief schadeherstel. Alles volgens de FOCWA normen. Wij werken samen met alle verzekeraars om uw schade rechtstreeks af te handelen.

Denk aan uw banden!

Een caravan is geen auto. Inderdaad maakt uw caravan relatief weinig kilometers, waardoor de banden niet snel zullen slijten. Maar de slijtage van uw caravanband ligt niet aan de kilometers! Een band slijt namelijk sneller door de weersinvloeden. Vaak is dit aan de buitenkant nauwelijks zichtbaar. Voorkom acuut onveilige situaties op de weg door een klapband met uw caravan. Dit veroorzaakt grote schade, naast uw kapotte band. Wist u dat veel verzekeraars schade door een klapband niet vergoeden als de band ouder is dan 6 jaar?

Huur of koop uw caravan bij Stam Caravans

Denkt u erover om een andere caravan aan te schaffen voor komende trip? Raadpleeg snel ons aanbod in nieuw en tweedehands. Uiteraard zijn alle modellen prima onderhouden en voorzien van een geldige APK.

Liever een luxe caravan huren bij ons? Bekijk onze verschillende modellen en reserveer meteen.

Vragen? Neem contact op!