Caravanonderhoud

Goed voorbereid op reis

Wat wordt uw kampeerbestemming voor dit voorjaar of zomer? Zoekt u de zon op? Of gaat u genieten van de indrukwekkende Scandinavische natuur? Het bepalen van de vakantiebestemming begint vaak al maanden voor vertrek. Lekker lang genieten van de voorpret.

Uw vakantie is op tijd gepland. Net zo belangrijk is om het onderhoud van uw caravan tijdig te plannen.

Waarom caravanonderhoud bij Stam Caravans?

  • Complete service van a tot z door uw BOVAG specialist
  • 100% deskundige en betrouwbare vakmensen
  • Duidelijke financiële afspraken en garanties
  • BOVAG erkend voor caravanonderhoud
Plan uw onderhoudsbeurt!

Modernste apparatuur in ons service center

Maak kennis met het complete service center van Elburg en omstreken. Stam Caravans werkt met de modernste apparatuur. Denk hierbij aan een computergestuurde remmentestbank en schaarbrug. Optimaal geschikt voor periodieke keuringen (zoals een aankoopkeuring), onderhoud en reparaties.

Goede BOVAG garantie

Wij brengen uw caravan zoveel mogelijk terug in originele staat. Alle defecten worden deskundig gerepareerd, zoals deuken en technische gespreken. Stam Caravans staat garant voor een goede service en kwalitatief schadeherstel. Alles volgens de BOVAG normen. Wij werken samen met alle verzekeraars om uw schade rechtstreeks af te handelen.

Denk aan uw banden!

Een caravan is geen auto. Inderdaad maakt uw caravan relatief weinig kilometers, waardoor de banden niet snel zullen slijten. Maar de slijtage van uw caravanband ligt niet aan de kilometers! Een band slijt namelijk sneller door de weersinvloeden. Vaak is dit aan de buitenkant nauwelijks zichtbaar. Voorkom acuut onveilige situaties op de weg door een klapband met uw caravan. Dit veroorzaakt grote schade, naast uw kapotte band. Wist u dat veel verzekeraars schade door een klapband niet vergoeden als de band ouder is dan 6 jaar?

Gaskeuring G607

In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kan men op de camping naar een G607 gasinstallatie goedkeuring vragen. Deze certificering wordt uitgereikt door het “Deutscher Verband Flussiggas”. Heeft u deze in Duitsland verplichte goedkeuring niet dan kan er een standplaats op de camping geweigerd worden. De goedkeuring houdt in dat de gasinstallatie moet worden gekeurd volgens de G607 norm en dat er een logboek met een om de 2 jaar vernieuwde goedkeuringssticker aanwezig moet zijn.

De eerste keer neemt vooral de meeste tijd in beslag omdat er een nieuw logboek aangemaakt moet worden, de 1e keuring incl. nieuw logboek kost €149,-  De (her)keuring, eens in de 2 jaar, kan samen met de onderhoudsbeurt uitgevoerd worden voor €69,- De herkeuring zelf kost € 99,- als deze niet in combinatie met een onderhoudsbeurt plaats vindt. Na de controle ontvangt u een goedkeuringssticker en een aantekening in he

Huur of koop uw caravan bij Stam Caravans

Denkt u erover om een andere caravan aan te schaffen voor komende trip? Raadpleeg snel ons aanbod in nieuw en tweedehands. Uiteraard zijn alle modellen prima onderhouden en voorzien van een geldige APK.

Vragen? Neem contact op!