Service

Uitgebreide service van Stam Caravans

Ontdek de complete service van Stam Caravans en Campers. Wij staan voor u klaar. De service en diensten die wij bieden gaat verder dan u denkt.

Stel hier uw vraag

Wist u dat ….

  • Stam Caravans reparatie op locatie aanbiedt?
  • Stam Caravans uw defecte caravan naar Nederland transporteert binnen Europa?
  • Stam Caravans aan verkoopbemiddeling doet als u uw kampeermiddel onverwacht moet verkopen?
Stam Caravans en Campers

Accessoires en onderdelen

Voor allerhande onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht. Ontdek ons aanbod in onze kampeerwinkel. Daarnaast kunnen wij alle onderdelen ter plaatse monteren, indien u dat wenst.

Camper of caravan elders kopen?

Ook als u bij een andere aanbieder een kampeermiddel aanschaft bieden wij service. Een aankoopkeuring laten doen bij Stam Caravans is heel verstandig. Wij sporen de gebreken op aan de caravan of camper waar uw oog op is gevallen.

 

APK-keuring en BOVAG garantie

Ook voor APK-keuring en allerhande reparatie en onderhoud bent u bij ons gerenommeerde bedrijf aan het goede adres. Goed om te weten is dat ons bedrijf is aangesloten bij de branchevereniging BOVAG, wat u verzekert van betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie.

Financiering van uw kampeermiddel

De aanschaf van een caravan of camper is geen alledaagse uitgave. Wellicht heeft u het complete bedrag niet 1, 2, 3 paraat. Wilt u nu kopen en genieten van uw kampeermiddel en later afbetalen? Ontdek de mogelijkheden die Stam Caravans en Campers u biedt.

Verkoopbemiddeling bij ongewenste verkoop

Helaas, door vervelende omstandigheden moet u uw caravan of camper van de hand doen. Op zo’n moment heeft u wel iets anders aan uw hoofd. Stam Caravans en Campers neemt u graag de zorg uit handen. Wij bemiddelen in de verkoop.

Wij zoeken uw droomcamper of –caravan

Wilt u een camper of caravan kopen, maar is het model van uw dromen er niet bij? Laat een zoekopdracht achter. Uiteraard kunt u hierbij altijd uw huidige kampeermiddel inruilen.

Kom langs! De koffie staat klaar