Hymer Campers

Hymer campers bieden kwaliteit en comfort sinds 1957. Inmiddels domineren Hymer campers de internationale wegen en campingplekken over de hele wereld. Er zijn Hymer camper modellen voor iedereen: van een praktische camper tot een luxe, rijdende tiny house. Elke camper dealer heeft een topselectie, maar als u voor een camper van Hymer kiest dan kiest u voor gegarandeerde kwaliteit. De Brand Champion 2020 award die Hymer in 2020 mocht ontvangen is hier het bewijs van. De award is namelijk verkregen door een zeer hoge wereldwijde klanttevredenheid.

Kwaliteit voor een betaalbare prijs met Hymer campers

Hymer campers kenmerkt zich door hoge Duitse kwaliteit en een duidelijke visie. “Onze visie: wij willen veeleisende klanten in staat stellen om voortdurend het plezier van premium motorhoming te herontdekken”, aldus Christian Bauer, President van HYMER GmbH & Co). Om deze visie te realiseren staan kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel bij Hymer campers.

Een Hymer camper kopen is een goed idee voor mensen die kwaliteit belangrijk vinden en een flinke portemonnee hebben. Voor een gloednieuwe Hymer camper betaalt u gemiddeld €70,000. Als uw budget lager is dan dit bedrag dan is een tweedehands Hymer dealer interessant voor u. Bij Stam Caravans & Campers kunt u de luxe en het comfort van Hymer campers ontdekken voor een aantrekkelijke prijs. Lees meer over de verschillende camper modellen in ons artikel over camper occasions.

Bekijk al onze Hymer camper modellen
Stam Caravans en Campers

Over Stam Caravans & Campers als tweedehands Hymer dealer

Bij een tweedehands Hymer dealer zijn er Hymer campers te koop voor een betaalbare prijs. Door voor een Hymer campers occasion te kiezen kunt u flink op kosten besparen terwijl de kwaliteit van de camper hoog blijft. De Hymer camper modellen bij Stam Caravans & Campers worden in onze eigen werkplaats in uitstekende staat gebracht. U kunt daarom rekenen op een veilige Hymer camper waar u gerust mee op pad kunt.

Bij Stam Caravans & Campers vindt u regelmatig een nieuwe Hymer campers occasion. Wij zetten onze Hymer campers te koop op basis van beschikbaarheid zodat u niet misgrijpt bij het kopen van een camper. U kunt bij Stam Caravans & Campers terecht voor onder andere de aankoop, APK keuring en het onderhoud en reparatie van uw Hymer camper.

Tweedehands Hymer campers kopen op een veilige manier

Met veilig bedoelen wij niet alleen dat u mag rekenen op een veilig product. Een Hymer camper kopen doet u waarschijnlijk het liefst in een veilige showroom zodat u de camper kunt ervaren. Bij Stam Caravans & Campers kunt u onze showroom op een veilige manier bezoeken. Onze showroom is maar liefst 3300 m2 waardoor er voldoende ruimte is om gepaste afstand van elkaar te houden. Tevens is de showroom van een bar voorzien waardoor u onder genot van een kop koffie of thee een nieuwe camper kunt uitkiezen.

U vindt de beschikbare Hymer camper modellen in onze showroom in Elburg en u bent van harte welkom om langs te komen. Om onze beschikbare Hymer camper modellen alvast te bekijken kunt u terecht in onze online showroom. Zo kunt u op afstand bepalen of u graag langs wilt komen om de Hymer campers occasion te bekijken.

Bekijk Aanbod Hymer Campers

Vind de perfecte Hymer campers occasion

Een occasion is in principe een tweedehands voertuig. Het voertuig heeft een vorige eigenaar en de Hymer camper heeft kilometers gereden. Als u kiest voor een Hymer campers occasion dan kunt u een goedkope Hymer camper kopen waar u nog jaren van kunt genieten. De gemiddelde Hymer camper met een Diesel motor kan circa 500.000 kilometers rijden en onze Hymer occasions worden verkocht met een kilometerstand die hieronder ligt. Qua prijs kunt u ongeveer op de helft van een nieuwe camper rekenen. De prijs van een camper hangt echter sterk af van onder andere de kilometerstand van de occasion die u op het oog heeft.

Tip: vraag na of de camper die u op het oog heeft voorzien is van een distributieriem of een distributieketting. Bij een distributieriem is het aan te raden om deze om de 5 jaar te laten vervangen.

Een Hymer camper kopen met een financiering

Bij Stam Caravans & Campers kun je een Hymer camper kopen met behulp van een financiering. Wij begrijpen als geen ander dat een Hymer camper een prijskaartje heeft. Daarom kunt u via Stam Caravans & Campers een financiering bij CamperDreams afsluiten. CamperDreams heeft een aantrekkelijke rente waardoor iedereen kan genieten van de vrijheid die een camper met zich meebrengt.

Om de financiering te regelen kunt u bij ons langskomen in de showroom of neemt u telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij houden onze voorraad zo actueel mogelijk.

Bel +31 525 684 795

Hymer campers te koop bij Stam Caravans

Samengevat kunt u met een Hymer camper occasion rekenen op hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs. U kunt bij Stam Caravans & Campers niet alleen terecht voor de aankoop van een camper. U kunt uw Hymer camper ook via ons verkopen of verhuren en in onze werkplaats zorgen wij met liefde voor elke camper die bij ons binnenkomt. Er zijn Hymer campers te koop in onze showroom en onze online shop.

In onze BOVAG-erkende werkplaats kunt u terecht voor de APK keuring van uw camper, reparaties en onderhoud. Onze vakmensen passen moderne technieken toe waardoor uw camper zo goed als nieuw onze werkplaats verlaat. Heeft u schade? Dan werken wij nauw samen met uw verzekering om u zoveel mogelijk te ontlasten. Wij maken graag kennis met u en nodigen u uit om onze showroom te bezoeken. Zo zorgen wij er samen voor dat u binnenkort veilig op avontuur kunt in uw nieuwe Hymer camper.

Bekijk Actueel Aanbod Campers