Inkoop en inruil

Uw camper of caravan verkopen? Of bij de aankoop van een nieuwe camper of caravan, uw huidige exemplaar inruilen? Dat is bij ons geen probleem. Wij hebben interesse in alle soorten campers en caravans vanaf bouwjaar 1991 (geen zelfbouw).

Inkoop

Voor het inkopen van uw caravan of camper kuntĀ u altijd langskomen met uw caravan of camper. Dan bepalen we meteen wat de staat en de waarde is. Als we het met elkaar eens zijn, kunnen we de inkoop direct een feit maken; u ontvangt direct uw geld en wij overhandigen u het vrijwaringsbewijs. Natuurlijk mag u ook contact met ons opnemen voor een richtprijs. De uiteindelijke prijs is hierbij uiteraard afhankelijk van de werkelijke staat.

Stam caravans

Inruil

Schaft u bij ons een camper of caravan aan, dan is het altijd mogelijk om uw huidige camper of caravan in te ruilen. Veel bedrijven houden bij hun verkoopprijzen rekening met een mogelijke inruil. Dat doen wij bij Stam Caravans niet; zonder inruil krijgt u daardoor niet nog meer korting. Als u wel wilt inruilen, zal de inruilprijs daardoor wel lager zijn dan bij andere bedrijven. Naar ons idee gaat het er altijd om hoeveel u moet bijbetalen; en daarin proberen wij scherp geprijsd te zijn!