Vouwwagens

Een tent? Een caravan? De gulden middenweg is de vouwwagen. Hiermee geniet u van het echte kampeergevoel zonder het gedoe van een grote tent opzetten. Een goede nachtrust op een lattenbodem, zonder stramme spieren in de ochtend. En wél dat beetje comfort, zonder daar meteen het bedrag van een caravan voor neer te leggen. Een vouwwagen heeft het allemaal. In één wagen huist een complete vakantiewoning. En het enige dat u hoeft te doen is hem aan de trekhaak te koppelen!

Stam Caravans

Een vouwwagen die bij u past

Net als bij caravans en campers, is het aanbod vouwwagens enorm. Groot en klein. Extra wendbaar of met extra opties. De verschillende merken en modellen maken het kopen van een vouwwagen soms onnodig ingewikkeld. Bij Stam Caravans introduceren we u daarom graag in de wereld van de Smitveld vouwwagens. Samen gaan we op zoek naar de ideale vouwwagen. Hiervoor nemen we een aantal zaken onder de loep. Bijvoorbeeld het vervoermiddel, het reisgezelschap, de reisstijl en speciale wensen.

De Smitveld vouwwagens

Een nieuwe vouwwagen kopen, dat is geen dagelijkse bezigheid. Wordt het een grote, een kleine, een moderne? De keuze kan best lastig zijn.

Wat ook uw keuze gaat worden, een Smitveld staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Wij schenken veel aandacht aan de kwaliteit van ons materiaal, onze werkwijze en het uiteindelijke product, de vouwwagen van uw dromen.

Het gebruiksgemak van een Smitveld is zeer hoog. Geen uitgebreide opzet instructies maar een logische volgorde die voor zichzelf spreekt. Het invouwen van de vouwwagen gaat dan ook bijna als vanzelf.

Stam Caravans

Door te kiezen voor een Smitveld vouwwagen, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid, ambachtelijk vakwerk en jarenlang kampeerplezier.

Een vouwwagen van Smitveld is anders dan alle bestaande vouwwagens, dat zie je direct aan de vorm van de tent. Waar andere vouwwagens bij het standaard bungalowtent ontwerp blijven, gaat Smitveld voor een totaal ander design.
Naast het unieke design is een Smitveld vouwwagen van zeer hoge kwaliteit. Maar liefst 97% van alle ooit geproduceerde Smitveld vouwwagens rijdt nog steeds rond!

Bij Smitveld gebruiken we dan ook alleen de beste materialen voor onze vouwwagens. Tentdoek van Ten Cate, een thermisch verzinkt chassis van ALKO, hoogwaardig staal en Fins Melaply multiplex. Lees hier meer over alle materialen die we gebruiken.

Ook het gebruiksgemak van een Smitveld is heel hoog. Geen uitgebreide opzet instructies maar een logische volgorde. Ook het invouwen van de vouwwagen gaat zeer makkelijk. De ruimte in de tent of onder de luifel biedt vele mogelijkheden en de keuken is naar uw eigen wensen samen te stellen.

Bij Smitveld vouwwagens helpen we u graag met uw vragen en gaan we samen in gesprek over wat uw wensen zijn voor een vouwwagen. Op basis van de wensen die u heeft aangegeven in ons gesprek maken we voor u een offerte.
We zien u dan ook graag bij ons in de showroom.