Vanaf nu Smitveld vouwwagens bij Stam Caravans en Campers!

De Smitveld vouwwagens

Een vouwwagen van Smitveld is anders dan alle bestaande vouwwagens, dat zie je direct aan de vorm van de tent. Waar andere vouwwagens bij het standaard bungalowtent ontwerp blijven, gaat Smitveld voor een totaal ander design.
Naast het unieke design is een Smitveld vouwwagen van zeer hoge kwaliteit. Maar liefst 97% van alle ooit geproduceerde Smitveld vouwwagens rijdt nog steeds rond!

Bij Smitveld gebruiken we dan ook alleen de beste materialen voor onze vouwwagens. Tentdoek van Ten Cate, een thermisch verzinkt chassis van ALKO, hoogwaardig staal en Fins Melaply multiplex. Lees hier meer over alle materialen die we gebruiken.

Ook het gebruiksgemak van een Smitveld is heel hoog. Geen uitgebreide opzet instructies maar een logische volgorde. Ook het invouwen van de vouwwagen gaat zeer makkelijk. De ruimte in de tent of onder de luifel biedt vele mogelijkheden en de keuken is naar uw eigen wensen samen te stellen.

Kijk op de website van Smitveld voor filmpjes van hun modellen Lodgist, Violist, Ruebist en Patist: http://smitveld-vouwwagens.nl/

6 april 2018 Nieuws