Hymer camper kopen

Ontdek de luxe en het comfort van Hymer. Stam Caravans & Campers is gespecialiseerd in Hymer campers: bij ons kunt u de beste tweedehands Hymer campers kopen voor een aantrekkelijke prijs. In onze eigen werkplaats zorgen wij er persoonlijk voor dat elke camper in uitstekende staat verkeert. Bekijk onder het genot van een kop koffie rustig alle Hymer campers in onze showroom.

Bel +31525 684 795 Bekijk hier alle campers

Aanbod tweedehands Hymer campers

Wilt u een mooie tweedehands Hymer camper kopen? Hieronder staat een aantal van de campers in ons aanbod. U kunt ons altijd bellen als u vragen heeft of als u op zoek bent naar een specifiek model. 

Terug naar overzicht

Deze presentatie bestaat niet (meer)

Het merk Hymer

Al sinds 1957 staat het Duitse merk Hymer voor campers van uitstekende kwaliteit. Met de luxe van Hymer wordt elk uitje een onvergetelijke reiservaring. De innovatie van de campers is ongeëvenaard, zoals het optimale binnenklimaat – ongeacht het weer. Bovendien biedt de camperbouwer een breed scala aan accessoires op maat aan.

Een van de bekendste campermerken

In Europa behoort Hymer dan ook tot de bekendste campermerken, met name met hun integraal campers. Integraal campers hebben boven de bestuurdersplek ruimte voor een bed en omdat de bestuurdersruimte deel uitmaakt van de leefruimte is deze aanzienlijk groter dan bij andere camperssoorten. Voor iedereen zit er de perfecte Hymer camper tussen: van twee tot zes slaapplaatsen en van losse bedden tot een groot tweepersoonsbed.

Uw eigen hymer camper kopen

We snappen dat een camper een grote investering is met een serieus prijskaartje. Daarom bieden we een financiering met aantrekkelijke rente aan via CamperDreams, zodat iedereen kan genieten van de vrijheid van een Hymer camper. Ook kunt u bij ons uw oude camper (vanaf bouwjaar 1991) inruilen en krijgt u een aantrekkelijke inruilkorting op uw nieuwe camper.

Bekijk de campers in Elburg

U kunt alle Hymer campers bekijken in onze showroom in Elburg. Hier staan ook tweedehands campers van anders merken, zoals Adria, Bürstner, Knaus en Pilote. En om meteen het heerlijke vakantiegevoel te krijgen kunt ook een kijkje nemen in onze kampeerwinkel.

Bel +31525 684 795 Mail info@stam-caravans.nl

Stam Caravans & Campers Elburg B.V.

Noorderbreedte 24 8081 PX Elburg

Openingstijden

Ma t/m vr: 09.00 – 17.30 uur Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

De uitvoeringsspecificatie van de aangeboden occasions zijn zorgvuldig aangegeven, mocht het voorkomen dat er opties niet aanwezig zijn kan dit nimmer tot een andere verkoopprijs leiden. Om teleurstellingen te voorkomen dient u voor aankoop te controleren of de voor u belangrijke extra’s ook daadwerkelijk op de camper aanwezig zijn. Door aankoop accepteert u het voertuig in zijn werkelijke specificatie.