Chausson campers kopen

Voor Chausson is de camper een ware levenswijze en dat ziet u terug in hun ontwerpen. Ze zijn altijd op zoek naar een goede balans tussen prijs en uitrusting, zodat iedereen kan genieten van comfort onderweg. Elke tweedehands Chausson camper controleren we in onze eigen werkplaats, zodat we zeker weten dat u veilig de weg op gaat. We verkopen enkel campers met een Apk-keuring. Bovendien krijgt u bij de aankoop van uw camper uitgebreide service en garantie. Kom vooral eens langs bij onze showroom in Elburg en bekijk onder het genot van een kopje koffie het actuele aanbod.

Bel +31525 684 795 Bekijk hier alle campers

Aanbod tweedehands Chausson campers

Hieronder vindt u ons aanbod tweedehands Chausson campers. Ziet u uw droommodel er niet tussen staan? U kunt bij ons altijd een gratis zoekopdracht plaatsen en dan gaan wij voor u aan de slag. U kunt ook voor de zekerheid even met ons bellen, niet alle modellen staan altijd online. Voor het actuele aanbod mag u altijd langskomen bij onze showroom in Elburg.

Terug naar overzicht

Deze presentatie bestaat niet (meer)

Het merk Chausson

Chausson is in Nederland een relatief onbekend merk, maar het is een van de oudste bedrijven in de Franse automotive industrie. Het merk Chausson bestaat al meer dan 100 jaar. Tegenwoordig zijn ze onderdeel van Trigano, waar nog meer bekende merken van de camperbranche deel van uitmaken. Tezamen zijn ze goed voor de productie van tienduizenden caravans en campers.

Geschiedenis van Chausson

In 1980 produceerde Chausson hun eerste buscamper: de Odysee 4000. Omdat dit model erg succesvol was, besloot Chausson zich meer op campers te focussen. Dat Chausson gepassioneerd is over campers ziet u terug in ieder model. Ze hebben een groot aantal alkoof en (half)integraal campers ontwikkeld en produceren tegenwoordig meer dan 5000 campers per jaar.

Inruil van uw oude camper of caravan

Het is bij Stam Caravans & Campers mogelijk om uw oude camper of caravan (vanaf bouwjaar 1991) in te ruilen voor een leuke korting op uw nieuwe camper. Als we het eens zijn over de korting die u ontvangt, kunnen we de verkoop meteen doorzetten. Ter plekke nemen we de camper of caravan over en u ontvangt het vrijwaringsbewijs. Wilt u liever eerst een richtprijs weten, bel ons dan even.

Financiering voor uw nieuwe Chausson

U koopt niet elke dag een nieuwe camper. We begrijpen dan ook dat het een grote investering is. Omdat we willen dat iedereen zijn camperdromen kan laten uitkomen, bieden we daarom een financiering met aantrekkelijke rente aan via Camperdreams.

Showroom in Elburg

Wilt u de campers graag bekijken? U kunt altijd langskomen bij onze showroom in Elburg. Hier bekijkt u onder het genot van een kop koffie alle tweedehands campers. Naast het merk Chausson verkopen we campers van andere merken, zoals Hymer, Adria, KNAUS en Pilote. En als u er dan toch bent, kunt u meteen even de leuke kampeerwinkel bezoeken, zodat u lekker in de vakantiestemming komt.

Contact met Stam Caravans & Campers

Heeft u nog vragen over onze Chaussons of wilt u gewoon graag een van onze experts spreken? U kunt ons bellen via 0525 684 795 of een mail sturen naar info@stam-caravans.nl. We beantwoorden graag uw vragen en bespreken alle mogelijkheden.

Bel +31525 684 795 Mail info@stam-caravans.nl

Stam Caravans & Campers Elburg B.V.

Noorderbreedte 24
8081 PX Elburg

Openingstijden

Ma t/m vr: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

De uitvoeringsspecificatie van de aangeboden occasions zijn zorgvuldig aangegeven, mocht het voorkomen dat er opties niet aanwezig zijn kan dit nimmer tot een andere verkoopprijs leiden. Om teleurstellingen te voorkomen dient u voor aankoop te controleren of de voor u belangrijke extra’s ook daadwerkelijk op de camper aanwezig zijn. Door aankoop accepteert u het voertuig in zijn werkelijke specificatie.