Caravans

Stam Caravans

Nieuwe caravans

Bij Stam Caravans  hebben wij de nieuwste Hobby en Knaus caravans staan. Van beide merken vindt u een gevarieerd aanbod in onze showroom. Hier kunt u de caravans rustig op u in laten werken en de verschillende aspecten in het echt ervaren, zodat u een caravan aanschaft die ook écht bij u past. Natuurlijk kunt u bij Stam Caravans ook uw huidige caravan inruilen.

Hobby caravans
Hobby is al meer dan veertig jaar het meest complete en trendy caravanmerk met een voordelige prijs. Hobby caravans zetten een hoge kwaliteitsstandaard neer dankzij het gebruik van nieuwe technologieën. Deze caravans zijn praktisch ingericht en toch zo comfortabel als een eigen woonkamer. De interieurs zijn smaakvol met perfect doordachte details en verlichting. Ideaal is dat Hobby veel keuze in indelingen biedt, waardoor al uw wensen vervuld kunnen worden. Bekende modellen van dit merk zijn: Hobby Ontour, Hobby de luxe, Hobby Excellent, Hobby Prestige, Hobby Premium.

Knaus caravans
Knaus is een caravanmerk dat al jaren staat voor een hoge kwaliteit. Knaus caravans hebben een zeer hoge kwaliteitsstandaard voor alle modellen. Binnen dit merk heeft u de keuze uit veel modellen. Stuk voor stuk hebben ze een compacte, goed doordachte indeling; met comfortabele maar ook uiterst gezellige zitgroepen, een gebruiks- en onderhoudsvriendelijke keukeninrichting en een uitgebalanceerde binnenverlichting met dimbare meerkanaals lichtbesturing. Bekende modellen van dit merk zijn: Knaus Sport, Knaus Südwind, Knaus Sudwind Exclusive, Knaus Deseo, Knaus Lifestyle

Tweedehands caravans

Bij Stam Caravans hebben we een altijd tweedehands caravans op voorraad. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij oog voor kwaliteit. Elke occasion leveren wij met Bovag service en garantie.

Onderhoud caravans

Met honderden of duizenden kilometers voor u, is het noodzakelijk dat u weet met welk materiaal u op pad gaat. Ook verzekeraars verlangen dat u met een veilig en goed onderhouden kampeermiddel reist. Jaarlijks onderhoud voordat u vertrekt is dan ook verstandig.

Stam Caravans is aangesloten bij de branchevereniging BOVAG en wij verzorgen onderhoud aan uw caravan volgens het BOVAG onderhoudsrapport. Op deze manier houden wij uw caravan bij de periodieke keuringen in een prima conditie. Onze monteurs controleren het onderstel, chassis en de reminstallatie. De banden, lichten en sloten. Alles omtrent een goede en veilige werking van gas, water, stroom. En natuurlijk lopen zij de extern gemonteerde onderdelen na, zoals een fietsendrager, schotel of luifel.

Binnenkort de G607 gaskeuring