Camper huren

Geniet van ultieme vrijheid en kom een camper huren bij Stam Caravans en Campers. Proef de sfeer van rijke, historische steden of ontdek het natuurschoon dat Europa rijk is. Bekijk ons divers aanbod van huurcampers in verschillende grootten, uitvoeringen en prijsklassen. Wij adviseren u graag welke camper bij u past en zorgen dat u goed voorbereid op pad gaat.

 

Waarom een camper huren bij Stam?

  • Divers aanbod en scherpe tarieven
  • Persoonlijke service vooraf en tijdens de reis
  • Vertrouwd en veilig op weg
  • Heldere voorwaarden, geen verrassingen achteraf

 

Vragen? Wij helpen u graag!

Luxe modellen tot 6 personen

Stam Caravans en Campers verhuurt comfortabele, luxe campers vanaf 2 tot 6 personen compleet uitgerust met diverse accessoires.

 

Camper huren model Algarve

Huurcamper “Algarve”

Compacte camper voor maximaal 2 personen. Voorzien van alle gemakken zoals ruime douche en toiletruimte, keuken, tv en een fijne zitruimte. Voldoende bergruimte, keukentje met koelkast, 2 gaspitten en een wasbak. In deze camper zijn huisdieren niet toegestaan.

Reserveer nu vanaf € 650,- per week
Camper huren model Costa Brava

Camper huren model “Costa Brava”

Ruime camper voor maximaal 3 personen, met comfortabel queensize bed. Voorzien van alle gemakken zoals ruime douche en toiletruimte, keuken, tv en een fijne zitruimte. Voldoende bergruimte, keukentje met koelkast, 2 gaspitten en een wasbak. In deze camper zijn huisdieren niet toegestaan.

Reserveer nu vanaf € 650,- per week
Camper huren model Costa Brava

Camper huren model “Provence”

Ruime camper voor maximaal 5 personen, met comfortabel enkele bedden en hefbed. Voorzien van alle gemakken zoals ruime douche en toiletruimte, keuken, tv en een fijne zitruimte. Voldoende bergruimte, keukentje met koelkast, 3 gaspitten en een wasbak. In deze camper zijn huisdieren niet toegestaan.

Reserveer nu vanaf € 650,- per week
camper huren model Provence

Camper huren model “Toscane”

Alkoof gezinscamper tot 6 personen. Voorzien van alle gemakken zoals ruime douche en toiletruimte, keuken, tv en een fijne zitruimte. Voldoende bergruimte, keukentje met koelkast, 2 gaspitten en een wasbak. In deze camper zijn huisdieren niet toegestaan.

Reserveer nu vanaf € 650,- per week

Goed om te weten!

Wij hanteren de volgende verhuurtarieven voor 2020 per week, ongeacht het type camper:

€ 650,- laagseizoen (oktober-maart)
€ 800,- middenseizoen (april-juni en september)
€ 1.100,- hoogseizoen (juli-augustus)

U kunt uw camper huren van vrijdag t/m vrijdag.

Tot de standaard uitrusting in iedere camper behoren stroomkabels (220v), verlopen, level blokken, oprijblokken, gasfles en gereedschappen.

Maak uw campervakantie compleet door het huren van een keukeninventaris  (€ 65,- met o.a. servies, pannen en bestek) en/of kampeerinventaris (€ 50,- met o.a. tafel en kampeerstoelen).

Eindschoonmaak (interieur en exterieur) is niet inbegrepen in de huurprijs (€ 100,-).

 

Meer weten? Wij helpen u graag!